De seks kommuner i Kulturregion Storstrøm er blevet enige om, at man i den nye aftale har tre fælles opgaver. For det første vil man gerne videreføre Interreg-projektet KulturLink, som har potentiale til at blive en endnu større kultur-generator for hele regionen. For det andet har Kulturstyrelsen ønsket, som forudsætning for Kulturministeriets godkendelse af kulturaftalen, at der udarbejdes en destinationsanalyse af kulturarven i kulturregionen med henblik på at skabe et overblik og en platform for at anbefale nogle udviklingspotentialer for områdets turistdestinationer. Sidst, men ikke mindst, ønsker de 6 kommuner, at netværket mellem de mange forskellige kulturaktører i kommunerne forstærkes og udvikles. Det gøres gennem et formaliseret netværk, som kaldes Netværket Kulturstrømmen.

Her på siden kan man læse mere om disse fælles initiativer i hovedmenuer under “projekter” og “netværket kulturstrømmen”

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>