Det er nu muligt at melde sig ind i Kulturstrømmen. Ved at følge linket her kommer du til tilmeldingskemaet.

Kulturstrømmen er netværket for alle kulturinstitutioner, kulturaktører og kulturentrepenører, der er engageret i at udvikle vores kulturliv og at skabe større synlighed, der rækker ud over Kulturregion Storstrøms grænser. Her får kreative, debatskabende og engagerede kræfter mulighed for at være med til at bidrage til udviklingen af Kulturregion Storstrøm.

Del →

3 svar til Bliv en del af netværket

 1. Birgitte Getting siger:

  Nu har meldt mig ind i Kulturstrømmen, men hvor er de andre medlemmer?

  • Britt Steensgaard Jensen siger:

   Hej Birgitte

   Hjemmesiden, og netværket er ret nyt, så der er endnu ikke så mange der har fundet vej hertil. Derfor vil man også kunne få mulighed for at få indflydelse på hvordan og hvad der skal vises. Jeg kan forstå du mangler at vide hvem “de andre” er? Hvordan kunne du godt tænke dig at man kan se det på siden her? Hvormange oplysninger skal der stå om medlemmerne? Er det kun navn og stilling /tilknytning til kulturgenre der er behov for eller tænker du på andre ting?

   Venlig hilsen

   Britt Steensgaard Jensen

 2. Birgitte Getting siger:

  Jeg mener at jeg på et tidspunkt har fået en besked om, at nu kan man se, hvem de andre medlemmer er. Jeg kan stadig ikke se dem. Jeg er lidt betuttet over at have betalt et medlemskontingent, til disse fem oplysninger, der står her på siden. Der er ikke det påståede debatforum, jeg har knap fået et nyhedsbrev. Er jeg alene i foreningen? Hvem er tovholder?
  Venlige hilsner
  Birgitte Getting, Orenæs Saloner

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>