Ca. 143 000 kr. venter på spændende projekter,der er med til at realisere Kulturaftalens indsatsområder.Og det er kun i puljen til udbredelse af kunst og kultur lokalt. Der er også en smule penge tilbage i vores andre puljer. I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte puljer, se kriterierne og få vejledning i, hvordan du søger. .

Har du brug for sparring på din projekt-idé, eller søger du partnere til din idé, så kontakt sekretariatet via brsj@vordingborg.dk, og så vil vi forsøge at hjælpe dig videre.

Ansøgninger under 50.000 kan sendes idag, imorgen,…og du kan forvente et hurtigt svar. Ved ansøgninger på beløb over 50 000 kr. er der en længere svartid, og sidste ansøgningsfrist for beløb over 50 000 kr i 2013 er 15. november. Så det er nu du skal igang. Under alle omstændigheder er det en god idé at ansøge om støtte i god tid inden du går i gang med dit projekt.

Her kan du finde ansøgningsskemaet.

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>