Kulturstyrelsen afholder børne- og ungekulturelt netværksmøde for kulturregioner og kommuner tirsdag den 3. december i Odense. Netværksmødet byder på i alt tolv oplæg, der synliggør muligheder og udfordringer ved finansiering af børne- og ungekulturprojekter.

Del dagen i selskab med andre kulturmedarbejdere og kulturprojektmagere, og få inspiration og værktøjer gennem en række af oplæg med fokus på lokale, kulturregionale, regionale, statslige puljer samt private fondsmidler. Se mere om dagens program og tilmeld dig arrangementet her. Bemærk at det ikke er gratis at deltage.

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>