18.12.2013

”Lad os bruge denne publikation til at gøre en forskel!”, lyder kulturminister Marianne Jelveds opfordring i syvende og sidste kapitel af Kulturstyrelsens web-publikation “Børn Kunst Kultur – i en hverdag der dur”. Web-publikationen, som kan downloades gratis, skal være med til at inspirere lærere og pædagoger landet over til at fremme kunstneriske og kulturelle aktiviteter i dagtilbud og skole.

Kulturministeren arbejder lige nu på en strategi til at skabe en mere sammenhængende indsats for børn og unges mulighed for at møde kunst, og når den skal realiseres, kan Børn Kunst Kultur – i en hverdag der dur inspirere med konkrete modeller og eksempler til, hvordan man bedst griber opgaven an.

I det sidste kapitel af publikationen, som nu er udkommet, bliver forskellige former for faglige netværk på kunst- og kulturområdet præsenteret. Netværk, der styrker samarbejdet om kunstneriske tilbud til børn og unge og formidler pædagogiske erfaringer og konkrete aktivitetstilbud til lærere, pædagoger og kulturformidlere. På nationalt, regionalt og lokalt plan.

Børn Kunst Kultur – i en hverdag der dur er udkommet i syv separate kapitler i løbet af 2013. I publikationen sætter forskere, kultureksperter, lærere, pædagoger og kunstnere fokus på kunst og kulturs betydning for børns udvikling.

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>