Kommunerne i Kulturregion Storstrøm deltager i projekt KulturLINK. KulturLINK inviterer nu alle kulturelle aktører fra Femern Bælt regionen til netværkstræf på færgen Rødby-Puttgarden, onsdag den 22. januar 2014, kl. 13.30-16.30. På netværkstræffet vil der være mulighed for at træffe andre kulturelle aktører fra regionen samt modtage vejledning af projekter op til den sidste ansøgningsfrist til Mikroprojektpuljen. Desuden vil kulturLINK informere om aktiviteter frem mod afslutning af kulturLINK-projektet i august 2014 samt overvejelser om fortsættelse af netværket derefter. Se mere om netværkstræffet og hvordan du kommer med:http://kulturlink.org/dk/2013/12/13/netvaerkstraef-den-22-01-2014/

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med netværkstræffet kan du kontakte Kulturspejder Helen Sværke per mail: hesva@naestved.dk

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>