Netværkstræffet på Fuglsang Kunstmuseum den 6. marts må betegnes som vores bedste netværkstræf hidtil.

Mere end 50 deltagere var med til at gøre dagen rigtig god. Udover oplæg og workshop bød dagen også på en guidet rundtur i udstillingen ved museumsdirektør Anne Højer.  

Se, eller gense slides fra oplæg om Creative Europe, Cumuli Kulturfond, Fonden Præstø Brand og fra Fundraiseren.dk:

Creative Europe v. Asbjørn Kristensen Høgsbro, Kulturstyrelsen

Cumulis Kulturfond v. Susanne Eiler, Cumuli

Fonden Præstø Brand v. Kurt Hejlesen (her afventer vi tilladelse om vi må gengive hjemmesiden, der blev vist på netværkstræffet)

Fundraiseren.dk v. Dennis Hörmann

Dennis Hörmann har stillet værktøjer fra Fundraiseren.dk til rådighed til vores projektudviklings værktøjskasse: Dem finder du her 

Tak for det.

Dennis Hörmann er den ene halvdel af det professionelle fundraiser makkerpar bag Fundraiseren.dk. Til dem, der skulle have fået blod på tanden  angående fundraising, så står makkerparet Dennis Hörmann og Rasmus Munch også bag en fundraiseruddannelse, som man kan læse mere om på Kultur & Kapital. Ved referense til Kulturregion Storstrøm gives der pt. 2000 kr. i rabat på uddannelsen.

Forhåbentlig er der også mange af Jer, der deltog i netværkstræffet, der har planer om at lægge billet ind på kulturregionens puljer til projektstøtte til én eller flere af jeres mange idéer!

Husk at næste ansøgningsfrist for beløb over 50 000 kr. er den 15. marts. Ansøgningsskema finder du i venstre side på denne hjemmeside.

Ansøgninger på beløb under 50 000 kr. kan søges idag, imorgen…for disse ansøgninger er der løbende behandling.

Til de af jer, der lige nu leder efter flere puljer, fonde og støttemuligheder til jeres projekt, så er internettet en god partner at have ved hånden: En hurtig skanning har givet flere fine muligheder. Jeg deler gerne det, jeg lige fandt med dig.

Klik på linket her: Spændende -det vil jeg gerne vide mere om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CE-præsen..[1]
Filename : CE-præsen..1.pdf (1 MB)
Caption :

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>