Så er der åben for tilmelding til årets 2. netværkstræf. Er du interesseret i synlighed, storytelling og mediekontakt eller mulighederne for kreative og kunstnere i folkeskolereformen?

Den 20. maj holder vi igen netværksdag for alle Kulturstrømmens medlemmer. Denne gang mødes vi  på ”Rønnebæksholm” i Næstved Kommune.

Der er to temaer på dagsordenen til netværksdagen, og en del af dagens program vil være opdelt alt efter hvilket tema du vælger. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at vælge hvilket tema der interesserer dig mest:

1. Folkeskolereform.

Det er allerede fra næste skoleår at reformen træder i kraft. Reformen åbner for spændende potentialer for kulturaktører, kulturinstitutioner, foreninger og kunstnere som ønsker at arbejde med børn og unge.

2. God kommunikation i kulturprojekter.

Opnå større synlighed og bedre gennemslagskraft i forbindelse med kulturprojekter. Vi sætter spot på synlighed, storytelling og mediekontakt.

Det er gratis for medlemmer at deltage.

Vil du vide mere om dagens program mv. så læs mere her: Program 20. maj.

 

Tilmeld dig til vores netværkstræf senest den 9. maj ved at følge linket her: Tilmelding

Der kan stadig være ledige pladser på netværkstræffet, selvom tilmeldingsfristen er overskredet. Kontakt Helen Sværke, Kulturkonsulent i Næstved Kommune per mail: hesva@naestved.dk, og hør om mulighederne for at deltage.

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>