Som helt nyt personligt medlem af netværket Kulturstrømmen 2014, stiller jeg mig til rådighed som ny kandidat til kommende rådgivende kulturgruppe 2014.

Idet jeg mener at have noget særligt at bidrage med og vil finde det særdeles spændende & meget udfordrende – at indgå i den kommende rådgivende kulturgruppe der bla bidrager til at udbrede og forankre kulturaftalen blandt kulturaktørerne, ligesom den bidrager til at sikre, at sekretariatet kontinuerligt opdateres omkring de strømninger, tendenser og ønsker, der er blandt kulturaktørene.

Jeg, Anette Nielsen Hansen er født (1959) og opvokset i Næstved & Karrebæksminde, men har i de sidste 20 år boet med min familie i Orehoved og midt i det rekreative & naturskønne Nordfalster, hvor jeg også har et hyggeligt Atelier (der er åbent efter aftale).

Jeg er autodiadakt kunstner med fucus på tegning, maleri og fotografi.

Min kunst præsenteres & ses primært online og jeg er med i flere ind og udenlandske kunstnergrupper. Se mere her:

 http://www.facebook.com/atelierhansen

 og her:

 http://www.Atelierhansen.dk

 

 Siden tidligste barndom har jeg med begejstring tegnet, malet og udtryk mig via billedsprog og siden skolestart også via fortællinger og beretninger.

Fotografiet har vundet større indpas – sammen med mine givtige ture på opdagelse ude i vor dejlige natur – siden 2009, hvor jeg blev tildelt førtidspension.

 

Venlig hilsen

Anette Hansen