Stine Smith foto til Brits hjemmeside                                                             Tilbage til oversigten over Den Rådgivende Kulturgruppe

 

 

 

Mit navn er Stine Smith, og jeg er på 23. år frivillig og ulønnet leder af Suså Festival, en årlig festival for ny kompositionsmusik, som siden 2007 finder sted i Grønnegades Kaserne, Kulturcenter

Jeg har tidligere været udpeget til råd, udvalg og bestyrelser i statsligt, amtsligt og regionalt regi, og så har jeg været medstifter af den landsdækkende organisation Folkemusikhusringen.

Jeg ønsker at fortsætte det første halve års arbejde i Den Rådgivende Kulturgruppe, så vi sammen og i dialog kan udvikle gode vilkår for kulturen i Kulturregionen. 

Igennem mange år har jeg lavet skolekoncerter med middelalderballader og dans, og jeg har turneret i ind- og udland som spillemand og sanger og som orkestermusiker (på violin).

Fra mit lønnede arbejdsliv har jeg erfaring med ledelse, konfliktløsning og udviklingsarbejde for såvel ansatte som frivillige grupperinger.

Festivalens hjemmeside er www.susaafestival.dk, og mig kan du nå på info@susaafestival.dk

(I øvrigt er jeg netop blevet nomineret til P2 prisen som “Årets ildsjæl”, hvilket jeg takker for.)

Det var vist mig!

Tak, fordi du brugte tid på at læse.