I Kulturregion Storstrøm ved vi, hvor vigtige fondsmidler er for kulturområdet.

Derfor har vi sørget for, at alle vores kulturaktører og såmænd også de ansatte i kommunernes kulturforvaltninger fortsat kan få gratis adgang til fundraising-portalen Fonde.dk i 2019 igennem os.

På Fonde.dk kan du nemt søge relevante fonde frem til din projektidé, få gode råd og vejledning samt finde skabeloner, der gør det nemmere at huske at få alt beskrevet og sendt med, når du kontakter en fond. Du kan få et login ved at udfylde nedenstående. Bemærk, at der kan gå et par dage, inden du får adgang, så hold øje med din indbakke.

Vigtigt: Bemærk ligeledes, at du med din adgang til Fonde.dk automatisk kommer med i Netværket Kulturstrømmen. Dermed vil du også modtage mails fra Sekretariatet med nyt fra Kulturregionen i ny og næ (men vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer dig :) ). Kontakt Sekretariatet, hvis du ønsker at blive fjernet fra mailinglisten.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du under alle omstændigheder altid velkommen til at kontakte Sekretariatet for Kulturregion Storstrøm (jrsi@guldborgsund.dk / mob. 25182622)

Jeg vil gerne have adgang til Fonde.dk