Tilbage til forsiden 

? Kan man søge økonomisk støtte fra Kulturregion Storstrøm?

Hvis du har en ide til et projekt, der understøtter en eller flere indsatsområderne, er det muligt at søge om støtte fra en af kulturaftalens puljer. Det er en god idé at søge støtte i god tid inden du skal bruge pengene, og du skal være opmærksom på at du højest kan få 50 % af det samlede budget dækket af midler fra Kulturregionen. Se her 10 gode råd om at søge støtte.

Du skal bruge ansøgningsskemaet, når du søger. Det finder du HER

? Hvad hedder Kulturaftalens puljer?

  • Pulje til synliggørelse. Se mere om puljen HER
  • Pulje til kunstnerisk talent- og vækstlagsudvikling. Se mere om puljen HER
  • Pulje til udbredelsen af kunst og kultur lokalt. Se mere om puljen HER
  • Pulje til internationale projekter. Se mere om puljen HER

Derudover er der etableret en særlig pulje forbeholdt medlemmer af Netværket Kulturstrømmen som er udviklingspuljen.

Se mere om udviklingspuljen, og mulighed for tilmelding til Kulturstrømmen HER

? Hvilke ansøgningskriterier har puljerne?

Det er et krav for at kunne søge tilskudspuljerne under Kulturaftalen, skal ansøgere udgøre en gruppe, der repræsenter minimum 3 af Kulturregionens kommuner og ansøgeren skal bo i Kulturregion Storstrøm. De specifikke krav til hver enkelt pulje, kan du se hvis du klikker på puljerne.

? Hvornår er der ansøgningsfrist?

Der gælder forskellige ansøgningsfrister alt efter om beløbet der søges er over eller under 50.000. kr. For beløb under 50.000. kr. er der løbende ansøgningsfrist, og du kan forvente svar i løbet af 4 uger.

For beløb på- eller over 50.000. kr. er ansøgningsfristerne: 15. marts 2013, 15. maj 2013, 15. august 2013 og 15. november 2013. Da ansøgninger på- eller over kr. 50 000 skal afgøres via den politiske styregruppe, og som holder ca. 4 årlige møder, kan du godt komme til at vente noget tid på en afgørelse på din ansøgning. Et godt råd er derfor altid at søge i god tid.

? Hvor finder jeg ansøgningsskemaer til puljerne?

Du finder ansøgningsskemaet HER. Dette skema skal bruges til alle de fire puljer under kulturaftalen. Det er en god idé at søge i god tid inden du skal bruge pengene i dit projekt, da der godt kan gå noget tid inden din ansøgning er vurderet. Husk altid at sende et buget og en projektbeskrivelse med, og vær venligst opmærksom på at ansøgninger ikke kan gemmes undervejs, og derfor er det en god idé at have alle bilag klar, når du går i gang med at skrive ansøgningen.

? Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Hurtigst muligt! Hvis du søger beløb over 50 000 kr. vil det være en politisk styregruppe der afgør om dit projekt kan støttes eller ej, og denne gruppe mødes kun ca. 4 gange om året. Derfor kan der der går en rum tid fra du har søgt støtte, til du modtager en afgørelse. Men du får altid et svar.

Hvis du søger beløb under 50 000 kr. vil sekretariatet vurdere din ansøgning, og du vil kunne forvente et svar i løbet af ca. 4 uger.

? Hvem har fået tilskud fra Kulturaftalens puljer?

De projekter som modtager tilskud kan du se HER

? Hvad er jeg forpligtiget til at gøre når jeg har modtaget tilskud?

Når du får tilskud, er der nogle krav til dig som skal overholdes. Kravene finder du HER

 Tilbage til forsiden