Natur-LiGHED er en skulptur-udstilling, der i perioden fra den 15 maj til 15 juli 2014, der vil være at finde i Reventlowparken på Lolland.

Værkerne vil forholde sig tematisk til romantikkens natursyn og modreaktion på barokhaverne som en parallel til de udfordringer, som vi har i dag ved at skabe sammenhæng mellem en uforstyrret naturtilstand, et produktivt landbrugsland og folks hverdag.

Skulpturerne vil blive udført af et internationalt team af kunstnere, således at der både er regionale og internationale anerkendte landart-kunstnere.

Opsætningerne vil sætte fokus på bæredygtighed, og fremstilles i dialog med Lolland Produktionsskole og unge under uddannelse i praktiske fag.

Udover skulpturerne i naturmaterialer, vil det være muligt at lytte til korarrangement ved søen, gastronomisk smagsprøver udarbejdet af vilde planter. Under museets lysekroner vil der blive tændt for historiefortælling, dertil vil publikum have rig mulighed for at forsøge sig kunstnere ved et opstillet værksstedsarrangement, hvor det er mulig at bygge og fremstille små skulpturer.

Tidsramme start 15/05/2014

SLUT                       15/07/2014