I 2013 og 2014 etablerede vi et netværk af kulturaktører i de seks kulturaftalekommuner. Netværket er aldrig blevet nedlagt….men det har ligget helt stille i 2015 og ventet på en ny kulturaftale.

Nu er den nye kulturaftale godkendt. Kulturministerens pen mangler blot at sætte en underskrift. Men vi vil gerne puste liv i gløderne af det gamle netværk Kulturstrømmen, og lade det genopstå i fornyet form. Der vil stadig arrangeres aktiviteter for netværket, og da der ikke er puljer at søge til kulturprojekter i denne kulturaftale, er det måske mere vigtigt end nogensinde før, at vi tænker fundraising og projektudvikling ind i netværksaktiviteterne. Det vil vi gerne høre jeres bud på.

Derfor inviterer vi alle kulturaktører til netværkstræf den 20. november på Rønnebæksholm (ved Næstved), hvor vi både vil fortælle om den nye kulturaftale, og også drøfte muligheder og drømme for et nyt netværk. Se programmet her: Kulturstrømmen.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og de uddeles efter først til mølle princippet. Der er frist for tilmelding den 8. november. Så tilmeld dig nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrømmen
Filename : Kulturstrømmen.pdf (559 kB)
Caption :
Kulturstrømmen
Filename : Kulturstrømmen1.pdf (556 kB)
Caption :

Del →

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>