Kære Kulturaktør

Vi ser frem til at se dig på vores netværkstræf, hvor vi skal arbejde med, hvordan du bliver endnu bedre til at bruge dit netværk til at opnå det, du gerne vil i dit kulturarbejde.

Dette er et meget anderledes netværkstræf end Kulturstrømmens andre netværkstræf: Her fokuserer vi på dig, dit netværk, men vi stiller også krav til dig. Vil du være med?

Vi tager udgangspunkt i din og de andre i Kulturstrømmens konkrete udfordringer så du kan bruge det, du lærer direkte i dit kulturarbejde efterfølgende. Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvilken udfordring du gerne vil arbejde med.

….Det kan fx være en aktivitet, du gerne vil gennemføre, og som du mangler noget til.

….Det kan også være en udfordring du har med at få etableret det netværk, der gør at du kan indgå i nye spændende sammenhænge, alt efter hvad du drømmer om der skal ske for dig og dit kulturelle virke.

NB! Når du tilmelder dig, siger du samtidig JA til det opfølgende telefonmøde

Udover de andre medlemmer i netværket, kommer du til at møde: Line Holst Jensen

Hun er netværkskonsulent i AZENA og fører os sikkert igennem processen denne eftermiddag/ aften. Det vil også være hende, eller en af hendes kollegaer, der følger op på din proces i det efterfølgende telefonmøde. Se mere om firmaet Azena på deres hjemmeside: www.azena.dk

AZENA driver Dansk Læringscenter om Netværk (www.laeringcenter.dk)

 

Program:

16.00  Velkommen og Check ind

  •   I fortæller kort om jer selv og den   udfordring, I gerne vil arbejde med
  •   Vi introducerer Netværkskortet, hvor I kan se   hinanden, og hvor I indtegner jeres nye relationer.

Netværksbørs

  •   Her fortæller I hver især om jeres udfordring   og en resurse, I kan tilbyde, hvorefter der er tid til at finder sammen på   kryds og tværs

17.30 til 18.00  Pause med mad & drikke

 

            I kortlægger jeres netværk & udvælger   nøglepersoner

  •   Intro til Netværksværktøjet og NetværksZone   kortet, som du derefter bruger til at kortlægge dit netværk i forhold til din   udfordring
  •   Du udvælger 3-5 nøglepersoner, som du vil   kontakte indenfor de næste uger, og de specificerer hvordan de vil gøre det.

10 Netværksråd –   hvilket et vil du fokusere på?

  •   Se & interview hinanden om de 10 råd
  •   Find det, du er bedst til, og det, du vil   fokusere på i den kommende tid

Vi aftaler   telefonmøderne

Du aftaler tid for   telefonmøde med netværkskonsulenten, hvor det kommer til at handle om hvordan   det er gået med at opsøge de 3-5 nøglepersoner, og at følge netværksrådet.

 

Check ud

Mine nye relationer,   eget bidrag og udbytte

 

20.00   Tak for i aften og det videre forløb