Siri Facchini Haff 

Mit navn er Siri Facchini Haff og jeg er performer og projektudvikler på Cantabile 2, som er egnsteater i Vordingborg Kommune. Jeg har derfor base i en kulturaktør med et stort netværk og en stærk drivkraft, og som løbende indgår i nye projekter og samarbejdskonstellationer.

 

Jeg har siddet i den Rådgivende Kulturgruppe ½ år og vil meget gerne fortsætte. Vi har en godt fungerende gruppe, der er i gang med et projekt for netværket og er ved at sætte os godt ind i det hele, så vi kan give kvalificerede input til udvikling af bade netværk og den kommende kulturaftale.

 

For mig er det utroligt spændende og meningsfyldt at være med til at skabe aktivitet og udveksling i vores område, så vi kan blive kendt for vores stærke kulturelle liv. Jeg håber at blive genvalgt, så jeg kan fortsætte arbejdet.

 

Lidt mere om mig:

Jeg har deltaget i netværksarbejde i internationale og nationale netværk, og er vant til at tænke sammenhænge og kontekst fra arbejdet med vores store komplekse opsætninger.

Jeg har gennem de seneste 5 år været med til at få Vordingborg Kommuen og Vordingborg Banks Kulturpris etableret, som jurymedlem i dommerkomiteen,

Som del af arbejdet med Waves Festivalen har jeg været idémager på Skvulp! projektet, hvor vi bringer de internationale kunstnere ud på folkeskolerne i 5 kommuner i området .
 

Jeg er I tæt dialog med egnsteatrene Masken (Guldborgsund) og Grønnegade (Næstved) og repræsenterer derfor det professionelle teatermiljø bredt.