Du tilmelder dig online nederst på denne side

Tre filmworkshops, tre weekend-kurser for dig, som for første gang vil lære at udtrykke dig på film. Og for dig, der har prøvet kræfter med filmmediet, og som gerne vil lære mere.De tre filmworkshops vil indeholde præsentation af eksemplariske filmeksempler, teori og praktisk filmarbejde, og du bliver undervist af professionelle filmfolk. De tre workshops er en serie, så det er vigtigt at du har tid og lyst til at deltage i alle tre. For at kunne deltage i workshop 2 og 3 skal man have været med på det/de første workshops.

 Lærere: Judith Breuning (producer), Ulrich Breuning (filmhistorier og idéudvikling), Jeppe Jungersen (tonemester), Morten Pihl (fotograf, lyd og lys, redigering) og andre gæstelærere.

 Alder: Workshops er for dig, der er mellem: 15 og 25 år

Sted:  Filmfabrikken, Rødkildevej 9, 4780 Stege. Det er hér vi bor under workshoppen.

Tid: Fra fredag kl. 16.30 til søndag kl. 14.00. For datoer: Se nærmere under de enkelte workshops

Pris: Det er gratis at deltage, men du skal medbringe kr. 100 per workshopdag til fælles madudgifter (300 kr. per workshop)

Kontaktperson: Få mere information ved kontakt til Judith Breuning (jb@filmfabrikken.dk)

Tilmelding: Der er frist for tilmelding til hvert modul: senest 10 hverdage før hver workshop. Tilmelding foregår elektronisk: Klik her

Holdstørrelse: 14 deltagere (på modul 1, herefter 12 personer på modul 2 og 3)

Workshops fører frem til en færdig film og følger tre naturlige faser:

 

1. Præproduktion

Idéudvikling  Manuskript  Storyboard  Filmhold

Ingen god film uden en god historie! Der præsenteres eksempler på filmhistorier, som fungerer, hvorefter ideer udvikles i fortælleworkshops. Ideerne pitches og diskuteres med henblik på filmegnethed. Kan pitchen realiseres? Hvordan? Den optimale filmhistorie vælges.

Derefter arbejdes der med manuskriptskrivning, storyboard, skudliste, og alle muligheder gennemtænkes. Der sættes filmhold, og de filmfaglige funktioner præsenteres, gennemgås og vælges: Instruktør, produktionsleder, filmfotograf, lyd, lys og så videre.

START DATO: Fredag d. 24. marts 2017 kl. 16.30

SLUT DATO: Søndag d. 26. marts 2017 kl. 14

 

2. Produktion

Filmoptagelse

Præproduktionen er færdig. Nu gælder det for alvor. Nu skal manuskriptet realiseres som levende billeder og ord. Filmholdet optager film og indretter sig efter vejr og vind. Både indendørs- og udendørsoptagelser skal være i kassen. Film er kreativt samarbejde. Alle holdfunktioner skal fungere optimalt.

START DATO: Fredag d. 21. april kl. 16.30

SLUT DATO: Søndag d. 23. april kl. 14.00

 

3. Postproduktion

Klipning/redigering  Musik og effektlyde  Plakat og presse  Premiere

Filmen er i kassen. Og redigeringsarbejdet går i gang. Scener gennemgås, og en udvælgelse foregår. Hvilke scener fungerer og fungerer sammen? Der tænkes også i lyd og musik. Og hvordan skal filmene annonceres? Der fabrikeres plakat, og en premiere forberedes i detaljer. Filmene præsenteres for publikum. Og så er der anmeldelser og efterkritik. Kort sagt ros og ris!

START DATO: Fredag d. 12. maj kl. 16.30

SLUT DATO: Søndag d. 14. maj kl. 14.00

Du tilmelder dig online herunder

Tilmeld dig til Filmworkshops her

tilmeldingsmodul