Turen til Rollespillet FATE er for at give deltagerne en mulighed for at netværke med personer af samme interesse for rollespil i andre lande. Samt etablere et navn og omdømme for vores arrangement på stevns til næste år i de tyske kredse. Vores intension er at afholde et event næste år på stevns.

vi estimere at over 1.000 personer kommer til at høre om projektet gennem denne tur.

Derudover er turens formål også at modne vores arrangør og hjælper gruppe ved at lade dem interagere med de tyske arrangøre og indgå i afviklingen af arrangementet.

Vi tager derned med målet at lære fra arrangørerne i forhold til planlægning, afvikling, samt starte en dansk lejr til deres arrangement som vil forblive et fysisk monoment som vi som danskere kontinuerligt  kan komme tilbage til de næste mange år. Derved kan vi nemmere etablere og mønstre større udveksling mellem Danmark og Tyskland.

Den gense deltager vil få en oplevelse af hvordan det ville være at leve i et samfund uden regler og store konsekvenser for deres handlinger, ligesom det vi havde planlagt til SunFall i Danmark.

Vi tager afsted fra Danmark den 5.Juni og kommer hjem igen den 11 Juni 2014 hvor vi herefter laver dokumentation for projektet og evaluerer vores samarbejde med dem og hvad vores deltagere har lært af oplevelsen.